Wordpress Website Groningen

Een WordPress website of webshop laten maken in Groningen? Naast onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing, zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites en webshops.

WordPress website Groningen

Om een uitgebreide WordPress website te bouwen nemen we eerst de tijd om alle wensen en eisen zo duidelijk mogelijk te krijgen. Op basis van onze ervaring kunnen we vervolgens in overleg kijken wat er mogelijk is en wat het beste werkt. Door middel van een functionele schets krijg jij vervolgens inzicht over onze webdesign  plannen. Het blijft immers jouw website! Onze aanpak is volledig op jou en jouw bedrijf aangepast, waarin we vasthouden aan een aantal speerpunten:

Alle opties open – Van vooropgezette unieke templates, tot compleet nieuwe multisite websites. Er is veel mogelijk binnen WordPress, en wij kunnen het voor je bouwen!

Uniek en op maat – Je wil natuurlijk niet dat jouw website lijkt op die van de buurman. Door vanaf het begin af aan rekening te houden met jouw wensen en eisen kunnen wij een compleet unieke website voor jouw bedrijf bouwen, helemaal op maat en naar jouw smaak!

Snel, responsive en gebruiksvriendelijk – In het bouwen van onze websites houden we natuurlijk rekening met de gebruiksvriendelijkheid, zodat potentiële klanten moeiteloos hun weg kunnen vinden. Maar ook de snelheid van je website en een responsief design spelen hierin een rol. Zo werkt jouw website optimaal op elk apparaat.

Thema’s en templates

Met deze focus bouwden wij een aantal WordPress Thema’s die we eenvoudig kunnen aanpassen aan jouw bedrijf. Heb je snel een website nodig, dan staan deze templates binnen no-time online. Kom langs op ons kantoor in Groningen, kies een thema en wij passen de WordPress website naar jouw wensen aan. 

WordPress Hosting

Een gloednieuwe WordPress website werkt natuurlijk het mooist op WordPress hosting. Daarom bieden wij naast het bouwen van jouw website ook een compleet ontzorgde hosting. Met een domein geregistreerd op jouw naam blijf jij altijd eigenaar, terwijl wij zorgen dat jouw website altijd online en veilig blijft.

Een WordPress website laten maken?

Geïnteresseerd in wat wij voor jouw website en/of bedrijf in Groningen kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw wordpress website. Tot snel!