Wordpress Website Groningen

Een WordPress website of webshop laten maken in Groningen? Naast onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing, zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites en webshops. Onze aanpak is volledig op jou en jouw bedrijf aangepast,   waarin we vasthouden aan een aantal speerpunten:

Alle opties open

Van vooropgezette unieke templates, tot compleet nieuwe multisite websites. Er is veel mogelijk binnen WordPress, en wij kunnen het voor je bouwen!

Uniek en op maat

Je wil natuurlijk niet dat jouw website lijkt op die van de buurman. Door vanaf het begin af aan rekening te houden met jouw wensen en eisen kunnen wij een compleet unieke website voor jouw bedrijf bouwen, helemaal op maat en naar jouw smaak!

Snel, responsive en gebruiksvriendelijk

In het bouwen van onze websites houden we natuurlijk rekening met de gebruiksvriendelijkheid, zodat potentiële klanten moeiteloos hun weg kunnen vinden. Maar ook de snelheid van je website en een responsief design spelen hierin een rol. Zo werkt jouw website optimaal op elk apparaat.

Thema’s en templates

Met deze focus bouwden wij een aantal WordPress Thema’s die we eenvoudig kunnen aanpassen aan jouw bedrijf. Heb je snel een website nodig, dan staan deze templates binnen no-time online. Kom langs op ons kantoor in Groningen, kies een thema en wij passen de WordPress Website naar jouw wensen aan. 

Webdesign op maat

Voor een website die compleet aan jouw wensen voldoet stappen we af van de vooropgezette thema’s, maar werken we vanuit jouw visie. Om een uitgebreide WordPress site te bouwen nemen we eerst de tijd om alle wensen en eisen zo duidelijk mogelijk te krijgen. Op basis van onze ervaring kunnen we vervolgens in overleg kijken wat er mogelijk is en wat het beste werkt. Door middel van een functionele schets krijg jij vervolgens inzicht over onze plannen. Het blijft immers jouw website!

WordPress Hosting

Een gloednieuwe WordPress website werkt natuurlijk het mooist op WordPress hosting. Daarom bieden wij naast het bouwen van jouw website ook een compleet ontzorgde hosting. Met een domein geregistreerd op jouw naam blijf jij altijd eigenaar, terwijl wij zorgen dat jouw website altijd online en veilig blijft.

Schrijven voor het internet

Ook voor de content van de website kunt u bij ons terecht. Natuurlijk kun je de website vullen met jouw eigen tekst, maar als je er niet helemaal uitkomt staan wij ook op dit gebied voor je klaar. Hierin houden we natuurlijk rekening met jouw wensen, maar ook met bijvoorbeeld SEO technieken. Zo zorgen we ervoor dat jouw website er niet alleen piekfijn uitziet en opereert, maar dat de tekst ook aantrekkelijk is voor (potentiële) klanten.