Van inzicht naar online actie

Online Marketing Groningen

Wil je meer bezoekers op je website, je online bereik vergroten, en van jouw online bezoekers klanten maken? Dan ben je bij ons – internetmensen.nl – aan het goede adres. Voor alle vormen van online marketing kan je bij ons terecht. Wij zijn specialisten in zoekmachine optimalisatie, online adverteren, social media marketing, en e-mailmarketing. En dat is nog maar het tipje van de sluier.

Online Marketing Groningen

Onze aanpak is breed inzetbaar, effectief en betrouwbaar. Wij helpen graag ondernemers bij het bereiken van hun online doelen. Daarbij werken wij transparant door jouw campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo weet jij wat wij doen en wat de effecten zijn van ons werk. Heb jij een uitdaging voor ons online marketing bureau? Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact op met internetmensen.nl. Ga van inzicht naar online actie!

Content marketing

Content marketing wordt vaak vergeten, maar is zeker een belangrijk onderdeel van online marketing. We komen het vaak tegen: websites met een nieuwspagina waarop het laatste bericht ruim 2 maanden oud is. De reden? Je hebt net een drukke tijd achter de rug.  Jammer, want bezoekers willen jouw boodschap graag horen! Zo gaan wij verouderde content tegen.

E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtige tool om bestaande klanten aan jou te binden en nieuwe klanten binnen te halen. Toch kan je niet zomaar een e-mail naar bestaande of toekomstige klanten sturen. De mail moet wel aan bepaalde eisen voldoen. Gelukkig kunnen wij jou helpen bij het inrichten van een e-mailcampagne. Nieuwsgierig wat daar allemaal bij om de hoek komt kijken?

Social media marketing

Wekelijks gebruiken miljoenen mensen Facebook en Instagram om te communiceren. Zet jij al social media in om jouw doelgroep te bereiken? Social media platforms, zoals Facebook, spelen een belangrijke rol als het gaat om het creëren van (klant)binding met jouw bedrijf. Bovendien leidt social media marketing vaak tot nieuwe leads en sales. Benieuwd hoe wij social media inzetten? 

Gratis online marketing scan

Een succesvolle inzet van een online marketing campagne bestaat vaak uit een combinatie van verschillende middelen. Het ene bedrijf plaatst actief berichten op Facebook. Het andere bedrijf adverteert in de zoekresultaten van Google. Ben je benieuwd naar de kansen van online marketing voor jouw bedrijf? Of wil je weten hoe effectief jouw huidige campagnes zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis online marketing scan.

See · Think · Do · Care

Bij internetmensen.nl zijn we gepassioneerd door alles wat digitaal is: van het bouwen van toonaangevende eCommerce-websites tot meeslepende marketingcampagnes die tot resultaten leiden. 

Social

Social Ads

Youtube

SEO

Display

SEA

Nieuwsbrief

Conversie optimalisatie

Remarketing

SEE

THINK

DO

CARE

Dit is het eerste contact met je klant. In deze fase wil je jouw doelgroep bereiken om zo naamsbekendheid te creëren en je doelgroep aan te zetten tot het overwegen van jouw product of dienst

In deze fase overweegt de klant een product of dienst die jij aanbiedt, maar moeten we de klant nog overtuigen om over te gaan tot actie. Bijvoorbeeld door kennis te delen, twijfels weg te nemen en het benoemen van jouw USP's!

Kennis · Strategie · Resultaat

Ons team van gedreven internetmarketeers helpen je met de krachtige realisatie van jouw doelstellingen. Vakkundig, snel en no-nonsense. Wij analyseren het grotere plaatje en maken een duidelijke strategie en planning. Samen gaan wij van inzicht naar online actie.