Online marketing Groningen

  • Poiesz Supermarkten

  • Tandartsenpraktijk Haren

  • Bodega y Tapas

Online marketing bureau in Groningen

Wil je meer bezoekers op je website, je online bereik vergroten, personeel werven of klanten maken van jouw online bezoekers? Dan ben je bij ons – internetmensen.nl – aan het juiste adres. Voor alle vormen van online marketing kan je bij ons terecht.

Wij zijn specialisten in zoekmachine optimalisatie, online adverteren, social media marketing en e-mailmarketing. En dit is nog maar het tipje van de sluier.

Bereik je online doelen

Onze aanpak is breed inzetbaar, effectief en betrouwbaar. Wij helpen ondernemers en organisaties graag bij het bereiken van hun online doelen. Daarbij werken wij transparant door campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken.

Wij willen dat jij weet wat wij doen en wat de effecten zijn van jouw online marketing campagne. Heb jij een uitdaging voor ons online marketing bureau? Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ontdek jouw marketingmix

Voor alle vormen van online marketing kan je bij ons kantoor in Groningen terecht. Als online marketing bureau specialiseren wij ons in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, Display campagnes & social media marketing op Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest of Snapchat.

Samen met jou kijken we waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Daarbij werken wij transparant door jouw campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo weet jij wat wij doen en wat de effecten zijn van ons werk.

Online marketing scan

Ben je benieuwd naar hoe online marketing ingezet kan worden om jouw doelgroep te activeren? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende online marketing scan.

Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.