Online Marketing Groningen


Online marketing kent drie belangrijke voordelen; u kunt gericht uw doelgroep bereiken, u betaalt per resultaat, u kunt het rendement verhogen.

Online marketing geeft u de mogelijkheid uw doelgroep zeer gericht te bereiken. U kunt bijvoorbeeld adverteren in zoekmachines op zoekwoorden die van toepassing zijn op uw bedrijf. En u kunt bijvoorbeeld op Facebook uw doelgroep aan de hand van leeftijd, geslacht, werk, opleiding en veel uiteenlopende interesses segmenteren en bereiken.

Omdat u alleen betaalt voor de mensen die daadwerkelijk op uw advertentie geklikt hebben en daarnaast het budget realtime kunt bijsturen aan de hand van de resultaten houdt u grip op uw kosten.

Een succesvolle inzet van online marketing bestaat altijd uit een combinatie van online marketingmiddelen en het inzetten van conversie optimalisatie. Door continu uw website te optimaliseren kunt u het aantal aankopen of aanmelding en daarmee het rendement van uw campagne vergroten. Dit extra rendement kunt u vervolgens weer inzetten om het bereik van uw online marketingcampagne verder te vergroten.

De mogelijkheden van Online Marketing

Content marketing
Content marketing wordt vaak vergeten, maar is na het bepalen van uw doelstellingen en strategie essentieel voor het behalen van uw doelen wanneer u bijvoorbeeld een website of een Social Media account heeft. We komen het vaak tegen, websites met een nieuwspagina waarop het laatste bericht ruim 2 maanden oud is omdat het te druk is of omdat er geen nieuws is. Jammer, want u doelgroep wil uw boodschap graag horen!

Zoekmachine marketing
Vindbaar zijn in zoekmachines, het is vaak 1 van de eerste vragen die wij krijgen. Waarom ben ik niet vindbaar en waarom sta ik niet bovenaan in de zoekmachines? U kunt op twee manieren vindbaar zijn in de zoekmachines; in de gratis zoekresultaten en in de betaalde zoekresultaten. Wij helpen u hier graag bij.

Social Media
Zet u al Social Media in om uw doelgroep te bereiken? Social Media kunnen een belangrijke rol spelen in het contact met uw (nieuwe) klanten. Social Media spelen zowel een belangrijke rol als het gaat om binding met uw bedrijf als voor het genereren van nieuwe leads en sales. Facebook en Twitter, maar ook Google+, Linkedin en Youtube worden inmiddels door veel bedrijven ingezet.

E-mail marketing
Emailmarketing is een krachtig middel wat u kan helpen uw bestaande klanten aan u te binden en nieuwe klanten binnen te halen. Het opzetten van een eigen nieuwsbrief die u met regelmaat naar uw bestaande of toekomstige klanten stelt u in staat uw boodschap op het juiste moment onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om nieuwe producten, aanbiedingen of trends in de markt.

Verhoog het rendement van Online Marketing

Conversie Optimalisatie
De klant is koning, ook online! En daarom luisteren we ook online naar de klant. Door actief de statistieken van uw website te analyseren kunnen we achterhalen waar uw bezoekers problemen ondervinden op uw website. Deze informatie gebruiken we voor conversie optimalisatie, dit is het proces van het optimaliseren van uw website voor het behalen van betere resultaten.

Gratis Quickscan

Wilt u weten hoe u uw website of de zichtbaarheid van uw website kunt verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op.