Wij wijzen de weg in de online wereld

Jarenlange ervaring en een ongekend enthousiasme hebben ons gemaakt tot specialisten in de online wereld; tot internetmensen.

Wij weten de weg in de online wereld

Met ruim 20 jaar ervaring

internetmensen.nl is een full service online bureau. Vanuit onze passie voor digitale media en online marketing helpen wij jouw organisatie naar een hoger niveau. Wij vinden het erg leuk ons te verdiepen in wat je verkoopt en hoe jouw bedrijf werkt. In combinatie met jouw kennis laten wij onze ervaring voor jou en juist jouw klanten werken.

Rhett en Maarten besloten in 2015 de krachten te bundelen en internetmensen.nl op te richten. Daarvoor werkten ze ruim 7 jaar samen binnen een online uitgever aan het ontwikkelen en vermarkten van nieuwe online bedrijven. Sinds 2015 doen we dit voor MKB en non-profit organisaties in Groningen en wijde omgeving. Door de krachten te bundelen kunnen klanten direct bij ons terecht voor zowel de technische realisatie van de websites als online marketing.

We noemen onszelf internetmensen omdat we zijn opgegroeid met de opkomst van internet. We kennen niet anders. En ondanks dat het niet meer weg te denken valt kunnen veel organisaties online nog flinke stappen maken. We helpen organisaties deze omslag te maken en meer resultaat te halen uit het online kanaal.

Onze full service en laagdrempelige aanpak sloeg gelijk aan. En zes jaar later werken we met een team van 5 internetmensen voor prachtige klanten aan resultaatgerichte websites en online marketing campagnes.

De internetmensen
 • Irene
  Online marketeer
 • Alexandre
  Developer
 • Maarten
  Online marketeer
 • Rhett
  Developer