Strategie

De basis voor groei is het bepalen van je marketingstrategie. Het klinkt logisch maar het is cruciaal en maakt de invulling van de vervolgstappen voor je online groei makkelijker. Marketingstrategie gaat verder dan alleen online. Daarom werken wij samen met bureau’s die gespecialiseerd zijn in het uitwerken van een brede marketingstrategie.

Design

Onze vormgevers vertalen de strategie in een krachtig & creatief ontwerp voor jouw website en (online) uitingen. Passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep en uiteraard conform de eisen die jouw klanten stellen aan de online gebruikerservaring. User Experience design noemen we dat.

Websites & Webshops

Wij realiseren mooie, stabiele en gebruiksvriendelijke WordPress websites. Omdat we alle techniek en hosting in huis hebben zijn we bij de ontwikkeling van de website volledig in controle over de code. Zo is je website niet alleen veilig, snel en responsive maar ook zoekmachine vriendelijk, geschikt voor groei en uitbreiding en bovenal; gebruiksvriendelijk.

Online marketing

In je zoektocht naar online marketing ben je vast en zeker een hoop terminologie tegengekomen. Funnels, growth-hacking, omnichannel marketing; we hebben het allemaal in huis. Maar we houden er niet van het ingewikkeld te maken. Geen moeilijke woorden en weinigzeggende vakjargon, dat is niets voor ons. Liever gaan we gewoon even om tafel om te bespreken wat voor jouw bedrijf werkt en wat je nodig hebt.