Recruitment campagnes & werken bij websites

  • Poiesz Supermarkten

  • Tandartsenpraktijk Haren

  • Bodega y Tapas

Personeel werven

Bij internetmensen.nl zijn we niet alleen gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om online te groeien, maar we bieden ook oplossingen voor het werven van personeel. Als een klein marketing- en communicatiebureau gevestigd in Groningen, begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven in het noorden van Nederland en streven we ernaar om effectieve en innovatieve oplossingen te bieden die echte resultaten opleveren.

Recruitment campagnes

Een van de manieren waarop we bedrijven kunnen helpen om talent aan te trekken is door middel van online marketingcampagnes gericht op het werven van personeel. Met onze expertise op het gebied van online marketing kunnen we doelgerichte campagnes ontwikkelen die jouw bedrijf onder de aandacht brengen van potentiële kandidaten. Of het nu gaat om het werven van nieuwe medewerkers voor specifieke functies of het opbouwen van een talentenpool voor toekomstige vacatures, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen slagen.

“Werken bij” websites

Naast het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes, kunnen we ook een volledige “werken bij” website voor jouw bedrijf creëren. Deze website fungeert als een centraal punt waar potentiële kandidaten informatie kunnen vinden over jouw bedrijf, openstaande vacatures kunnen bekijken en direct kunnen solliciteren. Met functies zoals filtering op vacatures en sollicitatieformulieren kunnen we het wervingsproces stroomlijnen en jouw bedrijf helpen om gekwalificeerde kandidaten sneller en efficiënter te vinden.

Flexibel en op maat

Een van de voordelen van het werken met internetmensen.nl is onze flexibiliteit en maatwerkbenadering. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om het werven van personeel. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een paar nieuwe medewerkers of een groter bedrijf dat een uitgebreid wervingsproces nodig heeft, wij kunnen je helpen om jouw doelen te bereiken.

Neem contact op

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om te helpen met het werven van personeel en het versterken van je online aanwezigheid, dan ben je bij internetmensen.nl aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.