Website laten maken? Wij helpen van begin tot eind

  • Bodega y Tapas

  • ntri

  • BOZU

  • Fris Wonen

Website laten bouwen

Wil je een WordPress website laten maken in Groningen? Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites voor kleine ondernemers en grote organisaties.

De basis is het bepalen van je strategie. Wie en vooral wat wil je bereiken met je website? Het klinkt logisch, maar het is cruciaal en maakt de invulling van de vervolgstappen een stuk makkelijker.

 

Wireframing & design

Onze vormgevers vertalen de strategie in wireframes die de blauwdruk vormen voor zowel de bouw als het ontwerp.

Vervolgens maken ze een krachtig & creatief ontwerp voor jouw website en (online) uitingen. Dit noemen we User Experience design, aangezien het passend is bij jouw bedrijf, jouw doelgroep en uiteraard conform de eisen die jouw klanten stellen aan hun online gebruikerservaring.

Waarom je website laten maken in WordPress?

WordPress heeft een een groot marktaandeel, 43% van alle websites draait op WordPress. Dankzij de grote community zijn er ruim 55.000 plugins beschikbaar en is WordPress het meest veilige en doorontwikkelde platform.

De WordPress omgeving zetten we naar onze eigen hand. Content wordt zoveel mogelijk opgesplitst in aparte contenttypes, zodat binnen WordPress content makkelijk beheerd kan worden.

Maximale efficientie

Wil je aanbod zoals woningen of auto’s direct synchroniseren met je website? Of heb je liever een naadloze integratie met je CRM om leads direct te verwerken? Geen probleem!

Wij zijn experts in het ontwikkelen van dergelijke koppelingen die perfect aansluiten op je WordPress-website. Dit leidt vaak tot aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie!

Volledig in eigen beheer

Zodra je website klaar is kun je de website volledig zelf beheren. Teksten aanpassen of nieuwe pagina’s pagina’s toevoegen? Geen zorgen!

Onze technische opbouw is volledig op maat zodat je geen ingewikkelde technieken hoeft te gebruiken en alleen ziet wat jij nodig hebt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van WordPress voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact op!

050 211 29 36
Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.