WordPress website Groningen

  • Bodega y Tapas

  • ntri

  • BOZU

  • Fris Wonen

WordPress Groningen

Een WordPress website of webshop laten maken in Groningen? Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites en webshops.

Wij realiseren mooie, stabiele en gebruiksvriendelijke websites voor zowel kleine ondernemers als grote organisaties in heel Nederland.

WordPress website volledig op maat

Voor een website die compleet aan jouw wensen voldoet, bouwen wij WordPress websites volledig op maat. Doordat we alle techniek in huis hebben, zijn we bij de ontwikkeling van de website volledig in controle over de code. Met onze WordPress-hosting is je website niet alleen veilig en snel, maar ook responsief, zoekmachinevriendelijk en vooral gebruiksvriendelijk voor moeiteloze groei en uitbreiding.

Krachtig & creatief ontwerp

Onze vormgevers vertalen de strategie in een krachtig & creatief ontwerp voor jouw website en (online) uitingen. Wij noemen dit User Experience design, omdat het past bij jouw bedrijf en doelgroep én conform de eisen die jouw klanten stellen aan de online gebruikerservaring.

API Koppelingen

Wil je aanbod zoals vacatures, woningen of auto’s synchroniseren naar je website? Of een koppeling naar je CRM om leads direct in te schieten? Geen probleem!

Wij ontwikkelen dit soort koppelingen, die direct inhaken op jouw WordPress website. En dat levert vaak een hoop efficientie op!

Waarom WordPress?

WordPress heeft een marktaandeel van meer dan 60% in de CMS-markt wereldwijd, 43% van alle websites draait op WordPress. Dankzij de grote community zijn er ruim 55.000 plugins beschikbaar en is WordPress het meest veilige en doorontwikkelde platform.

De WordPress omgeving zetten we naar onze eigen hand. Content wordt zoveel mogelijk opgesplitst in aparte contenttypes, zodat binnen WordPress content makkelijk beheerd kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van WordPress voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact op!

050 211 29 36
Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend, maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.