Online groei door leadgeneratie

  • Poiesz Supermarkten

  • Tandartsenpraktijk Haren

  • Bodega y Tapas

Nieuwe klanten door online leads

Bij internetmensen.nl zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om online te groeien. Dit doen we bijvoorbeeld door de inzet van online marketingcampagnes gericht op het genereren van leads. Of je nu een keukenzaak bent die offerteaanvragen wil ontvangen of een verfwinkel die kleurenkaartaanvragen wil stimuleren, wij hebben de expertise om effectieve campagnes op te zetten die jouw doelgroep aanspreken en actie ondernemen.

Onze aanpak

Onze aanpak begint met het ontwikkelen van een strategie die is afgestemd op jouw specifieke doelen en doelgroep. We analyseren je bedrijf, identificeren kansen en bepalen de beste kanalen en boodschappen om jouw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om zoekmachine-advertenties, sociale media-campagnes, e-mailmarketing of een combinatie van verschillende kanalen, wij zorgen ervoor dat je marketingbudget optimaal wordt benut en dat je waar voor je geld krijgt.

Leads direct in je CRM pakket

Naast het genereren van leads kunnen we ook technische oplossingen bieden om ervoor te zorgen dat deze leads vanuit je WordPress website naadloos worden geïntegreerd in het CRM-systeem van jouw bedrijf. Met onze expertise in webontwikkeling en integraties kunnen we koppelingen maken tussen je website en je CRM, zodat leads direct worden ingeschoten in je systeem zonder handmatige tussenkomst. Dit bespaart tijd, vermindert fouten en stelt je in staat om snel opvolging te geven aan nieuwe leads, waardoor de kans op conversie wordt vergroot.

Flexibel en op maat

Een van de voordelen van het werken met internetmensen.nl is onze flexibiliteit en maatwerkbenadering. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om leadgeneratie. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Of je nu een klein bedrijf bent of een grotere organisatie, wij kunnen je helpen om jouw doelen te bereiken.

Neem contact op

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om te helpen met genereren van leads en het versterken van je online aanwezigheid, dan ben je bij internetmensen.nl aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.