WordPress hosting Groningen

  • BOZU

  • Bodega y Tapas

  • Fris Wonen

  • ntri

WordPress hosting Groningen

Een gloednieuwe WordPress website werkt natuurlijk het mooist op WordPress webhosting. Daarom bieden wij, naast het bouwen van jouw website, ook compleet ontzorgde WordPress hosting. Met een domein geregistreerd op jouw naam (ja, dat zien we nog wel eens misgaan) blijf jij altijd eigenaar, terwijl wij zorgen dat jouw website altijd online en veilig blijft.

Webhosting Groningen

Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en hosten van WordPress websites en webshops. Wij houden ervan om jou hierbij compleet te ontzorgen zonder ingewikkelde controlpanels of dergelijke. Heb je een vraag of opmerking? Dan krijg je ons direct aan de telefoon, geen wachttijden, maar antoorden.

De gehoste en geüpdatete code is volledig jullie eigendom en kan op elk moment opgevraagd worden. Hetzelfde geldt voor de database. Het adminaccount voor de WordPress installatie ligt alleen bij ons vanwege technische en veiligheidsredenen.

WordPress updates & backups

Ons hostingpakket is altijd inclusief updates van de WordPress-omgeving. Zo blijft je website altijd zo veilig mogelijk. We voeren zeer regelmatig updates uit aan WordPress en alle plugins als deze beschikbaar zijn.

Gaat er iets mis? We hanteren 14 dagen backup retentie zodat er altijd een backup teruggezet kan worden mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Vragen over onze hosting?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij vertellen je graag meer over onze WordPress hosting! Neem vrijblijvend contact met ons op!

050 211 29 36
Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.