Google Ads Groningen

  • Poiesz Supermarkten

  • Tandartsenpraktijk Haren

  • Bodega y Tapas

Google Ads in Groningen

Wil je meer bezoekers op je website, je online bereik vergroten, personeel werven of klanten maken van jouw online bezoekers? Dan ben je bij ons – internetmensen.nl – aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare partner die jou met Google Ads kan helpen om online doelen te bereiken

Waarom Google Ads?

Google Ads biedt een krachtig platform voor adverteren waarmee je jouw doelgroep direct kunt bereiken op het moment dat ze actief op zoek zijn naar jouw diensten of producten. Met de juiste strategieën kunnen we samen jouw zichtbaarheid vergroten en doelen realiseren.

Onze aanpak is breed inzetbaar, effectief en betrouwbaar. Wij helpen ondernemers en organisaties graag bij het bereiken van hun online doelen. Daarbij werken wij transparant door campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken.

Ontdek de kanten van Google Ads

Voor alle vormen van het gebruik van Google Ads kun je bij ons – internetmensen.nl – terecht. We zijn gespecialiseerd in onder andere Display Ads, Video Ads, Search Ads en Responsive Ads. In overleg met jou en jouw doelen kijken wij wat de beste aanpak is om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te brengen.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd naar hoe online marketing en Google Ads ingezet kan worden om jouw doelgroep te activeren? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende online marketing scan.

Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.