Snel, responsive en gebruiksvriendelijk

WordPress Groningen? De beste websites met zorg gemaakt in Groningen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites en webshops vanuit Groningen. Snel, responsive en gebruiksvriendelijk. Van one-page websites tot complete e-commerce oplossingen en alles wat daar tussen zit. We hebben veel ervaring en blijven bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de basis van WordPress, dus geen onnodige plugins, vervuilende codes of rommelige thema’s maar een solide website op alle apparaten.

Onze aanpak kan per project verschillen op basis van de wensen, maar bestaat vaak uit de volgende stappen:

  • Tijdens de kennismaking bespreken we de eisen en wensen voor het project
  • We gaan aan de slag met het ontwerp van de website
  • Dit ontwerp zetten we om in een werkende WordPress website
  • Wij vullen of jij vult de website en de site kan live

WordPress Groningen snel en simpel?

Wil je een hele simpele WordPress website, bijvoorbeeld voor een tijdelijk project? Wij hebben een aantal zelfgebouwde WordPress Thema’s beschikbaar die we eenvoudig kunnen aanpassen aan jouw smaak. Kom langs, kies een thema en binnen no-time staat jouw website online!

Of denk je groots?

Bij een uitgebreide WordPress website nemen we, met name in de beginfase, de tijd om alle eisen en wensen zo helder mogelijk te krijgen. Dit zetten we om in een functioneel ontwerp en/of schetsen, ook wel wireframes genoemd, zodat iedereen weet wat er ontworpen en gebouwd gaat worden. We hebben overleg en geven advies over wat verstandig is op basis van onze ervaringen.

Maatwerk WordPress websites?

Er is veel mogelijk binnen WordPress; WordPress hosting, webshops, meertalige WordPress website, WordPress Multisite websites, API-koppeling met jouw eigen database. Wij kunnen het bouwen!