Social media marketing Groningen

  • Poiesz Supermarkten

  • Tandartsenpraktijk Haren

  • Bodega y Tapas

Social media marketing bureau in Groningen

Wil je meer bezoekers op je sociale kanalen, meer aandacht of meer interactie? Dan ben je bij internetmensen.nl aan het juiste adres. Voor alle vormen van social media marketing kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, LinkedIn en Snapchat.

Bereik je social media doelen

Onze aanpak is breed inzetbaar, effectief en betrouwbaar. Wij helpen ondernemers en organisaties graag bij het bereiken van hun social media gerelateerde doelen. Daarbij werken wij transparant door campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken.

Wij willen dat jij weet wat wij doen en wat de effecten zijn van jouw social media campagne. Heb jij een uitdaging voor ons social media marketing bureau? Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verken jouw marketingmix

Naast sociale media marketing op Facebook, Instagram, TikTok en meer, zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en Display campagnes.

Samen met jou kijken wij graag waar de kansen en mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Hierbij werken wij transparant door campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo weet jij precies wat wij doen en wat de effecten van ons werk zijn.

Social media en online marketing scan

Ben je benieuwd naar hoe online- en social media marketing ingezet kan worden om jouw doelgroep te activeren? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende scan aan.

Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.