Voor Organ Assist maakten wij een geheel nieuwe website die niet alleen aansluit bij de nieuwe huisstijl maar die ook de internationale en innovatieve visie van het bedrijf uitdraagt.

Organ Assist

De producten en innovaties van Organ Assist dragen al sinds 2005 bij aan het verbeteren van het transport en de kwaliteit van orgaandonaties. Om voor hun nieuwe productlijn de website te mogen bouwen en Organ Assist te ondersteunen in deze belangrijke ontwikkelingen was dan ook een bijzonder project om aan mee te werken.

Het ontwerp voor de website stond voor Organ Assist al vast. De nieuwe huisstijl draagt de innovatieve en internationale visie van het bedrijf uit, en de nieuwe website moest dit ondersteunen en versterken. De uitstraling van de website was dus belangrijk. Hierom bouwden wij op de website onder andere full-screen embedded video’s, die naadloos integreren in het design van de website.

Door het verwerken van video’s in de website kunnen de producten overzichtelijk worden gepresenteerd, zonder dat bezoekers al te veel tekst moeten doorspitten. Het embedden van de video’s zorgt vervolgens dat het afspelen van de video’s het bezoek aan de pagina niet verstoord. Deze embedding laat niet alleen zien hoe belangrijk het stroomlijnen van de huisstijl met de website kan zijn, maar toont ook de manier waarop wij committed zijn om te zorgen dat een website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.

Als digitaal visitekaartje is deze nieuwe website natuurlijk ook van groot belang. De deadline voor dit product was hiermee net een stukje strakker dan normaal. De productlijn werd namelijk gelanceerd op een belangrijke beurs in de medische branche. Door ook het overzetten van de content volledig op te vangen konden wij ervoor zorgen dat de website in korte tijd ontwikkeld én gevuld werd, en de medewerkers van Organ Assist slechts het fysieke visitekaartje hoefden uit te reiken. Ook ontwikkelde we een nieuwe e-mailhandtekening, natuurlijk in de nieuwe huisstijl. Zo wordt de visie van het bedrijf in alle digitale communicatie uitgedragen. Van product tot website, en van website tot e-mail.