Online communicatiebureau Groningen

  • Poiesz Supermarkten

  • Tandartsenpraktijk Haren

  • Bodega y Tapas

Online communicatiebureau

Zoek je een betrouwbare partner voor jouw online succes in het noorden van Nederland? Bij internetmensen.nl, gevestigd in Groningen, bieden we op maat gemaakte oplossingen op het gebied van online marketing en communicatie.

Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet in de digitale wereld of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken, wij zijn er om je te helpen.

De basis: strategie

Eén van onze kerngebieden is strategie. We geloven dat een goed doordachte strategie de basis vormt voor elk succesvol online initiatief. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun doelen en doelstellingen te begrijpen en vervolgens een strategie te ontwikkelen die is afgestemd op hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop, wij kunnen helpen om een plan op te stellen dat resultaten oplevert.

Design

Onze vormgevers vertalen de strategie in een krachtig & creatief ontwerp. Passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep en uiteraard conform de eisen die jouw klanten stellen aan de online gebruikerservaring.

Techniek

Heeft jouw vraagstuk een technische oplossing nodig? Wij helpen graag!

Wij realiseren mooie, stabiele en gebruiksvriendelijke WordPress websites & webshops. Omdat we alle techniek en hosting in huis hebben, zijn we bij de ontwikkeling van de website volledig in controle over de code.

Online marketing

We begrijpen dat een succesvolle online aanwezigheid ook afhankelijk is van effectieve marketing. Daarom bieden we een breed scala aan online marketingdiensten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en meer. We werken samen met klanten om strategieën te ontwikkelen die hen helpen om hun doelgroep te bereiken en te betrekken op de platforms die voor hen het meest relevant zijn.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom langs, dan bespreken we samen je plannen met een verse kop koffie of thee.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.