Leadinfo account aanmaken

Een groot deel van je website bezoekers zal niet overgaan tot actie. Ze twijfelen, kijken verder of hebben een andere reden waarom ze de website verlaten zonder contact op te nemen. Met behulp van Leadinfo maken we inzichtelijk welke bedrijven je website bezocht hebben zodat ze niet verloren gaan!

Hoe werkt Leadinfo?

De leadgeneratie-software van Leadinfo identificeert en analyseert bedrijven die een website bezoeken door IP-adressen te koppelen aan hun database. Daarna toont Leadinfo alle relevante bedrijfsinformatie, e-mailadressen en andere contactgegevens in een overzichtelijk dashboard. Hierin kun je tevens zien welke pagina’s zijn bekeken. Dit levert waardevolle informatie op!

Bedenk vooraf goed wat je met deze informatie zou willen doen. Door intern een duidelijke werkwijze van opvolging van deze contacten te bepalen kan dit een waardevolle toevoeging zijn aan je marketing en sales!

Leadinfo & AVG

Voor het gebruik van Leadinfo heb je geen expliciete toestemming van bezoekers en klanten nodig, omdat je hiervoor een wettelijke basis hebt. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn bedrijven wel verplicht hun gebruikers te informeren over wat er met hun persoonsgegevens gebeurt. Dit mag niet alleen in de algemene voorwaarden worden vermeld. Daarom, als je gebruikmaakt van Leadinfo, moet je in je privacyverklaring opnemen dat je informatie verzamelt en de redenen daarvoor toelichten. Hiervoor kun je onderstaande tekst gebruiken:

We maken gebruik van de leadgeneratieservice van Leadinfo B.V., Rotterdam, Nederland. De tool herkent bedrijfsbezoeken op onze website op basis van IP-adressen en toont ons openbaar beschikbare informatie, zoals bedrijfsnamen of adressen. Bovendien plaatst Leadinfo twee first-party cookies, om het gebruikersgedrag op onze website te evalueren en verwerkt de tool domeinen uit formulierinvoeringen (bijv. “Leadinfo.com”) om IP-adressen met bedrijven te correleren en diensten te verbeteren. Meer informatie is beschikbaar op www.leadinfo.com. Op deze pagina: https://www.leadinfo.com/en/opt-out heb je een opt- out-optie. Bij een opt-out worden uw gegevens niet langer door Leadinfo geregistreerd.”

Leadinfo account aanmaken

Wil je graag Leadinfo proberen? Wij kunnen als Certified Partner van Leadinfo een account voor je aanmaken. Neem daarvoor contact met ons op!