Internetbureau Groningen

  • Bodega y Tapas

  • ntri

  • BOZU

  • Fris Wonen

Internetbureau Groningen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw online succes in het noorden van Nederland? Bij internetmensen.nl, gevestigd in Groningen, bieden we op maat gemaakte oplossingen op het gebied van online marketing en communicatie.

Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet in de digitale wereld of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil versterken, wij zijn er om jou te helpen!

 

Strategie: de basis

Eén van onze kerngebieden is strategie. We geloven dat een goed doordachte strategie de hoeksteen vormt voor elk succesvol online initiatief. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun doelen en doelstellingen te begrijpen. Vervolgens ontwikkelen een strategie die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop, wij kunnen helpen om een plan op te stellen dat resultaten oplevert.

Ontdek jouw marketingmix

Voor alle vormen van online marketing kan je bij ons kantoor in Groningen terecht. Als online marketing bureau specialiseren wij ons in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, Display campagnes & social media marketing op Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest of Snapchat.

Samen met jou kijken we waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Daarbij werken wij transparant door jouw campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo weet jij wat wij doen en wat de effecten zijn van ons werk.

Transparantie in rapportages

Bij internetmensen.nl geloven we in open communicatie en transparantie. Gedurende het proces houden wij jou op de hoogte van verschillende activiteiten en resultaten. Ook leveren wij regelmatig rapporten, zodat ook jij de voortgang je campagne of website-bouw kan volgen.

Vrijblijvend contact

Ben je klaar om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren en meer organisch verkeer aan te trekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende SEO-consultatie. Wij helpen jou graag om doelen te behalen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden van WordPress voor jouw organisatie! Neem vrijblijvend contact op!

050 211 29 36
Onze diensten
Alle diensten

Online specialisten met

Ongekend enthousiasme

Cases

Wij werken voor opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Van bouwbedrijven tot verzekeraars en van detacheerders tot makelaars. Ze lijken verschillend maar online hebben ze allemaal hetzelfde doel; meer resultaat halen uit internet. Of het nu gaat om het ontlasten van de klantservice door een effectievere website of meer klanten door een goede online campagne.