Garantie

Websites zijn best complex. Het gedeelte waar we zorg voor dragen is dat de site doet wat deze moet doen op het moment dat deze live gaat. Is er iets niet goed en kom je er pas achter na livegang, dan nu alvast onze excuses, we gaan het direct oplossen. Gaat er iets kapot na langere tijd en is het goed te vinden en fiksen door ons dan lossen we het ook op. Duurt het langer of moeten we lang zoeken dan moeten we daarvoor wel uren in rekening brengen helaas. Niet perse veel uren, maar het is niet onze schuld als er iets kapot gaat door wordpress of plugin updates, aanpassingen door google in een api of updates aan browsers die zich niet aan de richtlijnen houden. We proberen we dit soort dingen zo veel mogelijk voor te zijn. We updaten pas plugins stabiel zijn, we selecteren alleen de sterke en goed ondersteunde plugins en houden ons zo veel mogelijk aan standaarden.

Wat je koopt bij ons een goed functionerende website die zijn doelen vervult.  We zorgen er voor dat deze snel is, gebouwd is volgens standaarden, met de beste plugins en goed onderhoud (als je dat afneemt bij ons). Wat je niet bij ons koopt is levenslang de fouten van plugin makers oplossen of conflicten tussen plugins verhelpen. Het is het aard van het beestje dat we geen controle hebben (of willen) over de broncode van WordPress of keuzes en fouten die plugin makers maken.

Hoe vaak komt het nou voor dat een site kapot gaat? Vrijwel nooit. Meest risico loop je bij dingen waarvan wij van te voren aangeven dat er risico’s zijn of als je geen onderhoud hebt op je site. Daarnaast komt het wel eens voor dat er opeens iets stuk gaat, maar vaak komen we er snel achter wat het is en lossen we het op.

Waarom dit stuk? Om misverstanden te voorkomen.