Garantie

In het kort: We bieden een goede hosting (samen met onze hostingpartner) en beveiliging voor wordpress sites. We geven geen garanties, maar wel naar ons inziens goede preventie.

Updates

Regelmatige updates bieden geen garantie dat de site niet gehacked wordt. Regelmatige updates zijn wel de beste preventie. Je krijgt dan ook niet de garantie dat je site niet gehacked wordt. Wordt je site gehacked dan zetten wij een backup terug zodat je relatief snel weer in de lucht bent. Als het lek niet bekend is doen we dieper onderzoek naar de oorzaak. Mocht de site vaker gehacked worden en wij de oorzaak dus op dit punt niet kunnen achterhalen, dan verrichten wij in overleg tegen betaling reparaties en verder onderzoek.

De hostingpartner

Mocht het zo zijn dat de hosting partner de site uitschakelt of niet meer wil hosten, dan kunnen wij daar niets aan doen. We verwachten niet dat dit ooit voorkomt en hebben het nog nooit meegemaakt.

Zelf in de gaten houden

Contactformulieren en andere dan standaard functionaliteit dien je zelf periodiek te controleren. Contactformulieren komen namelijk in je eigen mail uit, daar hebben wij geen zicht op. Zit er een custom functionaliteit in je site die verder gaat dan standaard beschikbare onderdelen dan dien je die ook zelf te controleren. We kunnen er wel iets voor afspreken maar dat gaat dan buiten het pakket om.

Wat te verwachten

Bij de bouw worden zo veel mogelijk volgens ons betrouwbare en goed onderhouden plugins gebruikt. Ook gebruiken wij zo veel mogelijk plugins waarvan wij inschatten dat ze in de toekomst bijgewerkt blijven. Daarnaast hebben wij geen grip op de updates van WordPress en plugins of het ontdekken van beveiligingsproblemen. Dit is de aard van het WordPress ecosysteem.

Opzegging

Opzeggen kan per maand, we bekijken dan even hoeveel er nog in het jaar zit en of wij op tijd zijn met het opzeggen bij onze hostingpartner. We betalen dan 50% van de openstaande maanden terug, of je betaalt ons alleen de hosting kosten voor het volgende jaar (mochten we net verlengd hebben). Dit bekijken we op het moment zelf.

Aansprakelijkheid

Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor geleden schade door wat dan ook omtrent hosting, beveiliging en functioneren van de site. We doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat alles goed draait en beveiligd is, maar kunnen vanzelfsprekend niets garanderen.