Wordpress Website Assen

Vanuit ons kantoor in Groningen bouwen we websites en webshops voor klanten uit heel Noord Nederland. Ook voor jouw bedrijf in (de omgeving van) Assen kunnen wij een compleet nieuwe WordPress website bouwen, aangepast aan jouw wensen en eisen. Op slechts een half uur rijden vanaf Assen ben je in ons kantoor van harte welkom om de mogelijkheden voor een wordpress website of webshop te bespreken.

Thema’s en templates voor WordPress

Om te zorgen dat jouw website zo snel mogelijk online staat hebben wij een aantal WordPress templates ontwikkeld. Met enkele aanpassingen maken wij dit template gereed voor jouw bedrijf. Alleen nog de content toevoegen en jouw website kan online!

Nieuwe WordPress website laten bouwen

Liever een compleet nieuwe website laten maken? Bij een uitgebreide WordPress website nemen we, met name in de beginfase, de tijd om alle eisen en wensen zo helder mogelijk te krijgen. Naar aanleiding van deze gesprekken bouwen wij een website die helemaal bij jouw bedrijf past. Hierin laten we ons leiden door jouw wensen, en geven we graag advies waar nodig. Ook in geavanceerde WordPress functies als API-koppeling met jouw eigen database of multisite websites hebben wij veel ervaring, en kunt u altijd terecht om de mogelijkheden met ons te bespreken.

WP Hosting

Wel de domeinregistratie op jouw naam, dus compleet eigenaar zijn, maar dan zonder het gedoe? Naast het bouwen van de WordPress website bieden wij ook complete pakketten voor WordPress Hosting. Met webhosting van WordPress zelf ben je verzekerd van een soepele website, en zorgen wij ervoor dat deze ook nog eens altijd up to date en compleet veilig is. Bij vragen krijg je ons meteen aan de lijn, en licenties zijn altijd inbegrepen. Dat is hosting waar je van op aan kunt!

WordPress website van Groningen tot Assen

Weet je al helemaal hoe jouw (nieuwe) website eruit moet komen te zien? Of heb je enkel een paar wensen op papier? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in Groningen om te kijken wat internetmensen.nl voor jouw website kan betekenen!