Veilige verbinding

SSL Certificaat

Een veilige site voor jouw bezoekers, die hoog scoort bij Google. Dat kun jij bereiken wanneer jouw website een SSL certificaat heeft! Wij kunnen je helpen bij het aanvragen van dit certificaat en ervoor zorgen dat het juist geïnstalleerd wordt.

Wat is een SSL certificaat?

SSL staat voor Secure Lockets Layer. Dit betekent dat er een beveiligde laag is aangebracht tussen jouw server en de internet browser die je bezoeker gebruikt. Hierdoor zijn de gegevens van de bezoekers op jouw website beveiligd. Je kunt een website met het certificaat herkennen doordat de URL van de website begint met https://. Ook staat er in je browser vaak een slotje in de adresbalk.

Waarom heb ik een SSL certificaat nodig?

In de eerste plaats beveilig je met een SSL certificaat de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je site. Je zorgt er dus voor dat deze belangrijke gegevens niet in handen van malafide figuren komen. Dat geeft vertrouwen van bezoekers in jouw website en diensten.  Daarnaast rankt Google websites die beschikken over het certificaat hoger dan website die deze niet hebben. Hiermee krijg je dus voorrang op je concurrenten in de zoekresultaten. Dit leidt tot een betere vindbaarheid van jouw bedrijf.

Wat kost een SSL certificaat?

Bij ons kost een SSL certificaat slechts €3 per maand. Wij zorgen voor de complete installatie, en verlengen het certificaat automatisch. Je hoeft nergens meer aan te denken. Oftewel, volledige ontzorging!

SSL certificaat nodig?

Wil je voor jouw bedrijf een SSL certificaat op je website verkrijgen? Wij helpen je graag met het aanvragen en installeren van het certificaat. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Krachtige WordPress websites

Wil je een nieuwe website? Of kan je huidige website een nieuw jasje gebruiken? Laat internetmensen.nl meedenken en helpen bij de ontwikkeling van jouw website. Wij ontwikkelen krachtige, snelle WordPress sites met aandacht voor design en gebruiksvriendelijkheid. Je kan bij ons terecht voor kleine websites tot eCommerce sites. Alles op maat. Zonder zorgen.