Wij bouwen websites. WordPress websites en webshops, om precies te zijn. Volledig met eigen code en zonder vastgeroeste pakketten. Omdat we alle techniek in huis hebben zijn we volledig in controle. Daarnaast pak je ook onze marketingkennis mee vanaf de eerste regel code van jouw website.

Websites

Wat wij doen:

Wij bouwen websites. WordPress websites, om precies te zijn. Volledig met eigen code en zonder vastgeroeste pakketten. Omdat we alle techniek in huis hebben zijn we volledig in controle. Daarnaast pak je ook onze marketing-kennis mee vanaf de eerste regel code van jouw website. Lead-generatie formulieren of Google Analytics om je websitebezoek te meten, we kunnen het allemaal direct voor je klaarzetten.

Zo is je website niet alleen volledig naar wens, up to date, veilig, snel en responsive maar ook zoekmachine vriendelijk, conversiegericht, geschikt voor groei en uitbreiding en bovenal; gebruiksvriendelijk.

Support & Hosting

Onze hosting is de meest persoonlijke aanpak die we kennen. Geen klantenservice, maar gelijk contact met de programmeur. We voeren wijzigingen direct door of assisteren we bij vragen. Zo zijn jij en je website altijd up-to-date.

 

Natuurlijk helpen we je graag met je huidige website. Maar onze hosting en het bijbehorende niveau van support kunnen we alleen bieden aan websites die we zelf hebben gebouwd. En in dat geval kun je altijd op ons rekenen. We bieden:

  1. Direct iemand aan de lijn voor support en hulp met de website
  2. Updates van WordPress en plugins
  3. Security Scans
  4. Backups met 14 dagen retentie
  5. Licenties voor de grote plugins
  6. Clusterhosting
  7. Domeinnaam