Wij bouwen websites. WordPress websites en webshops, om precies te zijn. Volledig met eigen code, gebruiksvriendelijk en snel. 

Websites

Wij realiseren mooie, stabiele en gebruiksvriendelijke websites. Onze professionele vormgevers zorgen voor een uniek en gebruiksvriendelijk webdesign.

En omdat we alle techniek in huis hebben zijn we bij de ontwikkeling van de website volledig in controle over de code. Dus geen moeilijk te beheren thema’s met slechte code, maar een maatwerk website. Zo is je website niet alleen veilig, snel en responsive maar ook zoekmachine vriendelijk, geschikt voor groei en uitbreiding en bovenal; gebruiksvriendelijk.

Je profiteert tevens van onze marketing kennis vanaf de eerste regel code van jouw website. Zo denken we bijvoorbeeld mee over een logische menustructuur die aansluit bij de manier van zoeken van je doelgroep en over formulieren die bezoekers ook daadwerkelijk invullen. Zodat je niet alleen een website hebt die mooi is, maar ook resultaatgericht is.

Maatwerk webdesign

In jouw webdesign ziet de bezoeker in één oogopslag waar je bedrijf voor staat! Om een goede indruk achter te laten is het belangrijk dat je kiest voor een professioneel webdesign!

Dit begint bij het creëren van brand awareness door middel van een herkenbare huisstijl, waaronder een kleurenpallet en logo. Onze development experts ontwikkelen graag een maatwerk webdesign met de beste technieken. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring en een positief bedrijfsresultaat.

WordPress website

Bij internetmensen maken we gebruik van het CMS (content management systeem) WordPress. Dit is de nummer 1 software die veel voordelen met zich meebrengt! Het is gebruiks- en zoekmachinevriendelijk. De oneindige opties maken het mogelijk om een unieke website te ontwerpen die volledig aansluit op jouw wensen.

Dankzij de overzichtelijke interface is het ontzettend eenvoudig om zelf je content te beheren. Houd zo je blogs, afbeeldingen en teksten altijd up-to-date! Handig toch?

Woocommerce webshops

Wil je meer klanten bereiken door je producten online aan te bieden? Woocommerce is dé populairste WordPress plugin voor het realiseren van een webwinkel. Ook staat de plugin bekend om haar eenvoudigheid.

Zo kun je zelf verkopen bijhouden en heb je toegang tot administratieve functies.

Hosting

Naast de bouw zorgen we ook voor stabiele, snelle en veilige hosting van je website inclusief domeinnaam en email. Met een zeer persoonlijke aanpak, geen klantenservice, maar gelijk contact met de programmeur. We voeren wijzigingen direct door of assisteren bij vragen. Zo zijn jij en je website altijd up-to-date.

  • Updates van WordPress en plugins
  • Backups met 14 dagen retentie
  • Domeinnaam
  • GSuite Cloud Email

Support

Heb jij twee linkerhanden als het gaat om het beheren van je website? Geen probleem, wij helpen je uit de brand! Door te kiezen voor support kun je 24/7 contact met ons opnemen en al je vragen stellen.

Neem contact op

We adviseren je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een “bel me terug” afspraak:

Wij werken voor
  • 15 jaar ervaring
  • 300 afgeronde projecten
  • Snel en laagdrempelig contact
  • Gratis parkeren in Groningen