Word ook een internetmens!

Vacature: (Junior) Online Marketeer

Hoi, wij zijn internetmensen.nl: een online marketing bureau in Groningen. Als klein team werken we elke dag aan de mooiste websites en marketingcampagnes. Ter versterking van ons clubje internetmensen zoeken wij per direct een enthousiaste (junior) online marketeer (v/m/x).

Solliciteer meteen

Als Junior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het analyseren van marketingdata en het rapporteren van resultaten. Je ondersteunt bij het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën op basis van deze data en bent communicatief vaardig om de resultaten te delen met klanten. Naast een adviserende rol zul je campagnes ook zelf gaan inrichten en beheren; van YouTube Ads tot SEO-strategie. Ook dit doen wij altijd data-driven. Om succesvol te zijn in deze rol, is het daarom belangrijk dat je een passie hebt voor het werken met data en een goed analytisch vermogen bezit. Ervaring met of kennis van data-analyse tools zoals Google Analytics en belangrijke KPI’s zoals conversieratio’s, bounce rates en click-through rates is daarbij een dikke pré, maar absoluut geen vereiste!

Je zult samenwerken met het huidige online marketing team, bestaande uit twee online marketeers met bakken vol ervaring. Het is dus niet erg als je zelf nog veel moet leren. Als je een beetje tech-savvy bent, analytisch inzicht hebt en je weg kent binnen sociale media gaat dat helemaal goed komen. Maar, als je wel al wat achtergrond en/of kennis hebt in/van (online) marketing is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Lees meer over ons

TL;DR

 • Jouw verantwoordelijkheden zijn: analyseren van marketing- & campagnedata; onderhouden van contact met en adviseren van klanten; opstellen van marketingstrategieën, inrichten en optimaliseren van campagnes.
 • Wij vragen: interesse in online marketing & data, goed analytisch vermogen, communicatief sterk, initiatiefrijk en proactief.
 • Wij bieden: een informele en gezellige werkomgeving, enthousiaste en deskundige collega’s en de mogelijkheid om heel veel te leren in korte tijd.

Klinkt dit als iets voor jou? En pas jij binnen het profiel? Dan leren we je graag kennen! Vul het sollicitatieformulier in en wie weet ben jij binnenkort ook een internetmens™!

Naam(Vereist)
Voel je niet verplicht om een motivatiebrief te schrijven. Maar als je hem al hebt geschreven is het ook zonde als je hem niet eens kunt uploaden. Dus dat kan hier ook.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Hidden
  Voel je niet verplicht om een motivatiebrief te schrijven. Maar als je hem al hebt geschreven is het ook zonde als je hem niet eens kunt uploaden. Dus dat kan hier.
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Laat een bericht achter voor ons. Hoeft niet, wel zo leuk.