Word ook een internetmens!

Vacature: (Junior) Online Marketeer

Hoi, wij zijn internetmensen.nl: een online marketing bureau in Groningen. Als klein team werken we elke dag aan de mooiste websites en marketingcampagnes. Ter versterking van ons clubje internetmensen zoeken wij per direct een enthousiaste (junior) online marketeer.

Solliciteer meteen

Als junior online marketeer zul je aan de slag gaan met het ontwikkelen van online marketingstrategieën, waarbij je rekening houdt met de doelstellingen van onze klanten en hun doelgroep. Naast een adviserende rol zul je campagnes ook zelf gaan inrichten en beheren; van YouTube Ads tot SEO-strategie. Daarnaast heb je contact met klanten om o.a. de resultaten van de campagne te presenteren en nieuwe kansen aan te dragen.

Dit alles doe je in nauwe samenwerking met het huidige online marketing team, bestaande uit twee online marketeers met bakken vol ervaring. Het is dus niet erg als je zelf nog alles moet leren. Als je een beetje tech-savvy bent, analytisch inzicht hebt en je weg kent binnen sociale media gaat dat helemaal goed komen. Maar, als je wel al wat achtergrond en/of kennis hebt in/van (online) marketing is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Lees meer over ons

Klinkt dit als iets voor jou? En pas jij binnen het profiel? Dan leren we je graag kennen! Vul het sollicitatieformulier in (als je het aandurft mag je ook direct bellen) en wie weet ben jij binnenkort ook een internetmens™!

Nog even op een rijtje:

 • Jouw verantwoordelijkheden zijn: onderhouden van contact met en adviseren van klanten; opstellen van marketingstrategieën, inrichten en optimaliseren van campagnes; analyseren en presenteren van campagne-resultaten.
 • Wij vragen: interesse in online marketing, goed analytisch vermogen, communicatief sterk, initiatiefrijk en proactief.
 • Wij bieden: een informele en gezellige werkomgeving, enthousiaste en deskundige collega’s en de mogelijkheid om heel veel te leren in korte tijd.

Ook niet onbelangrijk:

 • Het gaat hier om een functie van 24-32 uur per week. Maar een andere invulling is altijd bespreekbaar!
 • Ons nieuwe kantoor (vanaf juni) zit naast het centraal station in Groningen en is dus erg goed bereikbaar met het OV.

Naam(Vereist)
Voel je niet verplicht om een motivatiebrief te schrijven. Maar als je hem al hebt geschreven is het ook zonde als je hem niet eens kunt uploaden. Dus dat kan hier ook.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Hidden
  Voel je niet verplicht om een motivatiebrief te schrijven. Maar als je hem al hebt geschreven is het ook zonde als je hem niet eens kunt uploaden. Dus dat kan hier.
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Laat een bericht achter voor ons. Hoeft niet, wel zo leuk.