Wordpress website B&B en Groepsaccommodatie De Energiek

Voor Bed & Breakfast en groepsaccommodatie De Energiek bouwden we een website die vooral één ding moest uitstralen: Hoe sfeervol, groen en gemoedelijk de omgeving van de Energiek is. Met SEO optimaliseerden we vervolgens de kernpagina’s van de website. Zo gaven we niet alleen de look maar ook de vindbaarheid van de Energiek een boost.

Groepsaccommodatie en B&B de Energiek is een sfeervolle accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn in Noord Groningen. Een prachtige omgeving die ook in de accommodatie centraal staat. Voor de website was de opdracht dus duidelijk: Die moest deze aangename en groene omgeving weerspiegelen. Zo weten bezoekers van de website meteen waar De Energiek voor staat: Warm en sfeervol.

Dit deden we door zo veel mogelijk foto’s van de accommodatie en de omgeving op de website weer te geven. Daarnaast staan ook de activiteiten die bezoekers kunnen ondernemen in de omgeving centraal.

Maar, een website moet natuurlijk ook praktisch zijn. Een functioneel reserveringssysteem en meertalige opties waren daarom ook belangrijke onderdelen. Het gebouwde reserveringssysteem is volledig geïntegreerd in de website. Zo wordt reserveren vergemakkelijkt, zonder het design van de website te verstoren. Ook het vertalen van de website gaat zonder onderbreking. Frans, Engels of Duits; de belangrijkste pagina’s zijn met één klik vertaald.

En als die website dan eenmaal gebouwd is, is het tijd voor content. Om de bezoekersaantallen van de nieuwe website te verhogen hebben wij een sterk staaltje zoekmachine optimalisatie losgelaten op de kernpagina’s. Naar aanleiding van een zoekwoordanalyse zijn wij nagegaan op welke zoekwoorden de Energiek goed gevonden kon worden. Door deze zoekwoorden te implementeren in de content die wij schreven voor de pagina’s wordt de website van de Energiek nu nóg vaker bezocht en gelezen.

“Ik wil jullie even laten weten dat we nog nooit zoveel reserveringen hebben gehad als komend jaar. Het is echt heel bijzonder. Van half maart tot eind augustus hebben we nog maar 1 weekend beschikbaar. Ik weet niet of dat door de nieuwe site komt maar vermoed dat die er wel iets mee te maken heeft.”