Chilipad Delft

Een complete SEO, SEA, Social Media en Remarketing campagne én een nieuw gebouwde website. Voor het nieuwbouwproject Chilipad in Delft mochten wij een groot deel van de marketing en de bouw van de website leveren. En we zijn maar wat trots op het resultaat!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Chilipad was een zeer succesvol project. Binnen een maand waren alle appartementen van het nieuwbouwproject verkocht aan tevreden nieuwe eigenaren. En wij mochten daar een aandeel in leveren! Met een zoek-, social media en remarketing campagne en de bouw van de website mochten wij samen met de klant dit project tot een succes brengen.

Techniek

Het ideale aan een combinatie van websitebouw en marketing is de vergemakkelijkte manier waarop deze twee dingen soms kunnen samenwerken. Zo konden we voor Chilipad formulieren in de website bouwen, die ons bij de marketing goed van pas kwamen. Dit formulier creëerde namelijk leads die in de marketing konden worden opgevolgd. Belangrijk voor de bouw van de website was dus dat dit formulier toegankelijk en responsive was. Zo konden bezoekers vanaf ieder device een informatie aanvraag doen.

Marketing

De campagne bestond uit een combinatie van zoekgerelateerde campagnes (SEO & SEA), Social Media (Facebook & Instagram) en remarketing. Hiervoor stelden we Display campagnes in die eerdere bezoekers van de website te zien kregen op externe websites. Zo werden twijfelaars nog eens herinnerd aan hun eerdere bezoek aan de website. Een vergeet-me-nietje, maar dan voor je website!