groeien in 4 stappen

1. Strategie

De basis voor groei is het bepalen van je marketingstrategie. Het klinkt logisch maar het is cruciaal en maakt de invulling van de vervolgstappen voor je online groei makkelijker. Marketingstrategie gaat verder dan alleen online. Daarom werken wij samen met bureau’s die gespecialiseerd zijn in het uitwerken van een brede marketingstrategie.

Onze vormgevers vertalen de strategie in een krachtig & creatieve ontwerp voor jouw website en (online) uitingen. Passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep en uiteraard conform de eisen die jouw klanten stellen aan de online gebruikerservaring. User Experience design noemen we dat.

2. Design
3. Websites

Wij bouwen websites. WordPress websites en webshops, om precies te zijn. Volledig met eigen code en zonder vastgeroeste pakketten. Omdat we alle techniek in huis hebben zijn we volledig in controle. Daarnaast pak je ook onze marketingkennis mee vanaf de eerste regel code van jouw website.

Je wilt iets met online marketing. Zichtbaar zijn op socials, verkopen op je webshop, een knallende campagne en een constante stroom van leads. Je concurrent doet het en je kunt niet achterblijven, of je bent al bezig en het wil nog niet vlotten. Wat je reden, doel, startpunt of kennisniveau ook is; wij gaan je helpen.

4. Online Marketing