Zoekmachine optimalisatie en SEO

Je wilt met jouw bedrijf beter vindbaar zijn in de zoekresultaten. Een kennis zei misschien wel: “Je moet iets met SEO doen om hoger in Google te komen…” Daarom ben je nu op zoek naar een SEO specialist om jou daarbij te helpen. Grote kans dat je als eerste stap in de zoekbalk van Google de zoektermen ‘SEO’ of ‘Search Engine Optimization’ hebt ingetypt. Wellicht heb je zelfs op die manier onze website gevonden. Dit is waar zoekmachine optimalisatie om draait. Vindbaar zijn op de juiste zoekwoorden.

Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw website hoger in de niet-betaalde zoekresultaten staat? Daar komen een aantal zaken bij kijken, zoals het kiezen van relevante zoekwoorden en schrijven van SEO teksten. Je schrijft de teksten van jouw website niet alleen voor de bezoekers. Ook zoekmachines lezen de content van jouw webpagina’s. Zij doen dit alleen wel op hun eigen manier. Gelukkig hebben wij bij internetmensen.nl veel ervaring met het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie en SEO marketing.

Gratis SEO check

Misschien heb je al wat zoekwoorden in jouw pagina’s verwerkt, maar weet je niet of zij relevant genoeg zijn. Of misschien ben je benieuwd hoe jouw website scoort in de zoekresultaten. Wij vinden niets leuker dan in kaart brengen waar kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Daarom bieden wij onze zoekmachine optimalisatie check helemaal gratis aan! Vraag vrijblijvend een gratis SEO check van jouw website aan.

Zoekmachine geoptimaliseerde content

Met alleen teksten waar een zoekwoord vaak in voorkomt, red je het helaas niet. Aan de hand van de kwaliteit en relevantie van jouw content, geeft Google jouw pagina een kwaliteitsscore. Waarom is die score belangrijk? Nou, Google beloont een goede kwaliteitsscore met een hoge(re) positie in de zoekresultaten. Daarom is het belangrijk dat je teksten niet alleen voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn, maar ook aansluiten bij de wensen van je bezoekers. Uiteindelijk schrijf je niet alleen voor Google, maar ook voor jouw potentiële klanten! Lees hier onze stappen voor SEO geoptimaliseerde content.

Interesse?

Heb je vragen over of interesse in Search Engine Optimization voor jouw bedrijf? Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met internetmensen.nl. Ga van inzicht naar online actie!

  • Vindbaar zijn op de juiste zoekwoorden.  Dit is waar zoekmachine optimalisatie om draait.

  • Google beloont een goede kwaliteitsscore met een hoge(re) positie in de zoekresultaten.

  • Meer resultaat uit je website
  • Klein team met gedreven mensen
  • Doelgericht sturen op succes

Kennis – Strategie – Resultaat

Ons team van gedreven internetmarketeers helpen je met de krachtige realisatie van jouw doelstellingen. Vakkundig, snel en no-nonsense. Wij analyseren het grotere plaatje en maken een duidelijke strategie en planning. Samen gaan wij van inzicht naar online actie.