Gratis SEO Check

De juiste zoekwoorden kiezen is nog niet zo makkelijk. De concurrentie is moordend, of bijna niemand blijkt te zoeken op de door jouw geselecteerde woorden. Daarom bieden wij een gratis SEO check om jou te helpen bij het selecteren van de juiste termen. Wat zijn nou relevante zoektermen? Op welke woorden moet jouw bedrijf zich richten om online vindbaar te zijn en hoe maak je die keuze? Uiteraard wil je antwoorden hebben op deze vragen. Wij helpen je graag daarbij. Vul hieronder jouw gegevens in en wij voeren vrijblijvend een SEO check van jouw website uit. 

SEO scan: hoe vindbaar ben je echt?

Wie weet heb je al een zoekwoordenonderzoek laten doen. De resultaten zijn verwerkt in de content van je website. En dan? Hoe weet je nou op welke positie jij staat in de zoekresultaten?  Scoor je eigenlijk goed ten opzichte van jouw concurrenten? Logisch dat je graag wilt weten of de SEO investering zijn vruchten afwerpt. Misschien heb je liever dat wij ons tijdens de gratis SEO scan richten op jouw online vindbaarheid. Dat is zeker mogelijk. Stuur ons in het opmerkingenveld de 5 belangrijkste zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden. Dan voeren wij de SEO scan zo snel mogelijk voor jou uit. 

Wat houdt een SEO scan in?

Tijdens de SEO check analyseren wij de zoekwoorden die jij hebt opgegeven. Sluiten ze goed aan bij je content? Zijn ze te breed of te specifiek? Wat zijn goede alternatieven? Zodoende stellen we uit de SEO check een korte zoekwoordenlijst op met potentiële zoekwoorden. Deze zoekwoorden kun jij vervolgens implementeren in je website of Google Ads campagne. Natuurlijk geven we over de resultaten van de check ook graag uitgebreidere uitleg waar nodig. En ook voor vervolg stappen kun je bij ons terecht. 

Daag ons uit!

Heb je liever dat wij een uitgebreider onderzoek voor jouw bedrijf doen? Naast SEO zijn wij als online marketing bureau ook gespecialiseerd in Social Media en Zoekmachine marketing, en kunnen wij je helpen bij uiteenlopende uitdaging met betrekking tot jouw online vindbaarheid. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en ga van inzicht naar online actie!

Gratis SEO check

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.