Google Certified Partner

Google heeft het Google Certified Partner programma ontwikkeld, zodat jij een geschikt bureau kunt vinden voor het opbouwen en optimaliseren van jouw AdWords campagnes.. Misschien heb je het al onderaan onze website zien staan: de Google Certified Partner badge.

Marketingbureaus worden niet zomaar Google Certified Partner. Bedrijven, en dus ook wij, mogen niet eenvoudigweg de badge op hun website plaatsen. Je moet eerst aan de vereisten van het programma voldoen. Wij voldoen aan de vereisten en zijn door Google erkend als gecertificeerd AdWords-professional. Wat betekent dit?

Wat houdt Google Certified Partner in?
Wanneer je kiest voor een organisatie, wil je natuurlijk dat zij over expertise in hun werk beschikken. Dit geldt ook voor online marketingbureaus. De Google AdWords-certificering is het bewijs dat een bureau de juiste kennis bezit. Google kent namelijk alleen de Partner-badge toe aan bedrijven die de verfijnde functies van Google AdWords beheersen. Daarom leggen wij jaarlijks examens af om onze kennis scherp te houden. Op die manier kunnen wij onze klanten de beste resultaten bieden. Wij zijn gekwalificeerd om je te helpen jouw bedrijf online te laten groeien met Google AdWords.

Interesse in Google Ads?

Heb je interesse in het opzetten van een Google Ads campagne? Of wil je juist een lopende campagne laten optimaliseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken graag mee over de kansen voor jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Kennis · Strategie · Resultaat

Ons team van gedreven internetmarketeers helpen je met de krachtige realisatie van jouw doelstellingen. Vakkundig, snel en no-nonsense. Wij analyseren het grotere plaatje en maken een duidelijke strategie en planning. Samen gaan wij van inzicht naar online actie.