Bovenaan in Google

Bovenaan in Google vind je de Google Advertenties. Deze kun je herkennen aan het groene ‘Advertentie’ blokje voor de URL. Om de felbegeerde bovenste positie in de zoekresultaten te verkrijgen moet je dus gaan adverteren op Google. Maar hoe werkt dat? Wij leggen het je uit!

Adverteren met SEA

Met adverteren op Google doe je aan SEA: Search Engine Advertising. Dit doe je via hun eigen advertentieplatform: Google Ads. Dit platform kent vele mogelijkheden voor adverteren. Zo kun je jouw advertenties bijvoorbeeld laten spelen in YouTube, of kun je banner-advertenties inrichten voor verschillende websites. Ook kun je met tekstadvertenties in de Google zoekresultaten verschijnen. Naast dat dit jouw online vindbaarheid verbeterd heeft SEA via Google Ads nog veel meer voordelen. Zo kun je jouw advertenties koppelen aan specifieke zoekwoorden, en heb je altijd inzicht in de kosten die je maakt. En dat is nog niet alles.

Je online vindbaarheid verbeteren met SEO

De zoekresultaten positie van je website verbeteren gaat dus het ‘makkelijkst’ met SEA. Maar er zijn andere manieren om jouw website beter vindbaar te maken. Zo kun je ook je website hoger in de zoekresultaten krijgen door gebruik te maken van SEO: Search Engine Optimization. Dit is een proces wat vooral op de lange termijn zijn vruchten afwerpt, maar waarvoor je geen advertentiekosten hoeft te betalen. Natuurlijk kun je ook SEO en SEA combineren om de vindbaarheid van jouw website een boost te geven!

Jouw website bovenaan in Google?

Wil jij jouw website of bedrijf boven in de Google zoekresultaten zien verschijnen? Wij helpen je graag! Zowel bij SEA als SEO kunnen wij je ondersteunen of je het werk volledig uit handen nemen. Samen kijken we naar wat jouw bedrijf of website nodig heeft en hoe we jouw online vindbaarheid kunnen verbeteren. Hierin houden wij een transparante werkwijze aan, met inzichtelijke en meetbare campagnes. De effecten van ons werk zijn dus ook voor jou duidelijk en overzichtelijk. Zo gaan we samen van inzicht naar online actie!