AdWords Groningen

Wanneer je googlet, is de structuur van de zoekresultaten in Google bijna altijd hetzelfde. Bovenaan verschijnen de advertenties, mogelijk een plug-in van Google zelf en verder naar onder de ‘normale’ zoekresultaten. Logisch natuurlijk dat potentiële klanten als eerste de websites zien die adverteren op Google, die staan immers bovenaan. En dat wil jij ook! Als Google AdWords specialist helpen wij jou vanuit Groningen met het opzetten van een Google Ads campagne of met het optimaliseren van je huidige campagne. Maar wat houdt dat precies in?

SEA & Google AdWords in Groningen

Search Engine Advertising is de term die wordt gebruikt om het adverteren op zoekmachines, zoals Google, aan te duiden. Met SEA Marketing, of, zoekmachine marketing, betaal je per keer dat een klant op je advertentie klikt. Je betaalt dus alleen voor resultaat! De kosten van de Google AdWords campagne heb je daarmee helemaal zelf in de hand.

AdWords Campagne optimaliseren

Ben je zelf al begonnen met het opzetten van een AdWords campagne, maar levert het nog niet de gewenste resultaten op? Ook met het optimaliseren van een Adwords campagne kunnen wij je vanuit ons kantoor in Groningen helpen. Gestuurd door de data die jouw campagne tot nu toe al heeft opgeleverd kijken we waar er nog kansen liggen voor jouw website. Misschien zijn er zoekwoorden waar je nog niet aan had gedacht, of kan een kleine aanpassing in je advertentietekst meer kliks opleveren. Met een data-gedreven aanpak en doelgerichte werkwijze kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden en kansen voor jouw website en bedrijf. 

Gratis Google Ads / SEA Scan

Om de mogelijke knelpunten in jouw huidige Google Ads campagne te vinden en op te lossen helpen wij je graag. Met een Google Ads scan kijken wij naar mogelijke verbeteringen voor jouw campagne. Zoekwoorden, campagnestructuur en conversie-tracking, wij nemen alles voor je onder de loep. De resultaten van onze scan zetten we in een adviesrapport waarin duidelijk staat omschreven hoe jij SEA effectiever in kan zetten. Met deze informatie kun jij jouw Google Ads campagne verbeteren, of je laat de optimalisatie aan ons over. Wij helpen natuurlijk graag!

Vraag dus nu vrijblijvend een Google Ads scan aan, en daag ons uit!