Remarketing en Display Advertising

Stel, je bent op zoek naar nieuwe hardloopschoenen. Na wat surfen kom je terecht op een webwinkel en ziet een mooi exemplaar. Op het moment dat je de schoenen aan het winkelmandje wil toevoegen, word je gebeld. Tijdens het gesprek klik je de pagina van de webwinkel dicht om andere informatie op te zoeken. De hardloopschoenen zijn naar de achtergrond van jouw aandacht gezakt. Je vergeet na het gesprek om de schoenen te bestellen. Het gebeurt vaak dat je als website een conversie misloopt, doordat bezoekers tijdens het conversieproces afgeleid raken. Remarketing – ook wel retargeting genoemd – is een effectieve marketingstrategie om eerdere bezoekers opnieuw te benaderen. En internetmensen.nl kan je daarbij helpen.

Waar zien mensen jouw remarketing advertenties?

Als je gebruik maakt van remarketing is het mogelijk om advertenties te tonen aan potentiële klanten, die je website of webwinkel al één of meerdere keren hebben bezocht. De kans is groot dat deze mensen geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Retargeting werkt het meest effectief in de vorm van Display Advertising. Deze manier van adverteren houdt in dat wij je doelgroep specifieke visuele advertenties laten zien. Dit zijn beeldadvertenties, zoals banners, en bevatten meestal afbeeldingen of andere rich media. Op basis van wat je weet over je doelgroep, zoals hun interesses en demografie, is het mogelijk om de advertenties te tonen aan de juiste personen. Zo plaatsen wij de Display advertenties op websites die relevant zijn aan jouw bedrijf. Ook is het mogelijk om eerder bekeken producten of diensten te tonen in dynamisch gegenereerde advertenties.

Remarketing en Display Advertising bij internetmensen.nl

De specialisten van internetmensen.nl denken graag met je mee over een passende remarketing strategie. We helpen niet alleen bij het vaststellen van een plan, maar ook de uitvoering is bij ons in goede handen. Zo is het mogelijk dat wij de advertenties voor je ontwerpen en de campagne voor je in Google Ads opzetten en beheren.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, waarin je ons alles vertelt over jouw bedrijf en je specifieke doelen. Als wij een duidelijk beeld van je bedrijf en wensen hebben, doen wij een concurrentie- en markt onderzoek. Daarnaast bepalen wij het profiel van jouw doelgroep. Vervolgens kan je ervoor kiezen om alleen een remarketing strategie en beeldadvertenties door ons te laten ontwikkelen. Je kan daarna zelf aan de slag met de campagne. Natuurlijk kan je ook ervoor kiezen om jouw gehele campagne door ons te laten uitvoeren. Bij internetmensen.nl ben je voor een effectieve remarketing campagne aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit!

  • De online marketeers van internetmensen.nl denken graag met je mee over een passende remarketing strategie. We helpen niet alleen bij het vaststellen van een retargeting strategie, maar ook de uitvoering is bij ons in goede handen.

  • Meer resultaat uit je website
  • Klein team met gedreven mensen
  • Doelgericht sturen op succes