Online Marketing Bureau Groningen

Voor alle vormen van digitale marketing kan je bij ons kantoor/online marketing bureau in Groningen terecht. internetmensen.nl is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, social media marketing, online adverteren en meer. Samen met jou kijken we waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Daarbij werken wij transparant door jouw campagnes inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo weet jij wat wij doen en wat de effecten zijn van ons werk.

SEO Groningen

Een belangrijk onderdeel van internet marketing is het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, zorgen wij dat potentiële klanten jouw website sneller vinden. Op basis van zoekwoorden analyses kijken wij naar wat voor zoekwoorden klanten gebruiken. Met deze kennis kunnen wij zorgen dat jouw website bij deze zoekwoorden bovenaan in de zoekresultaten verschijnt.

Tekstschrijven en content marketing

Hoewel SEO niet enkel om tekstschrijven gaat, valt hier vaak veel winst mee te halen. Samen met jou kijken we naar waar de kansen liggen voor het optimaliseren van homepages en andere pagina’s op jouw website. Ook andere content op en gerelateerd aan je website is hier van belang. Wij helpen met het opzetten van contentstrategieën en social media marketing om te zorgen dat (potentiële) klanten de juiste informatie op het juiste moment ontvangen.

Google Adwords

SEO heeft alles te maken met de niet-betaalde zoekresultaten in Google. Maar ook met adverteren op Google kunnen wij je helpen. Niet weten waar te beginnen met een AdWords campagne? Of, al begonnen maar levert het nog niet de gewenste resultaten? Wij hebben veel ervaring in het opzetten en optimaliseren van Google AdWords Campagnes. Of het doel nou meer bezoekers of meer verkoop is, als AdWords specialisten weten wij hoe we dit kunnen bereiken.

Kunnen wij je helpen?

Benieuwd wat wij als full service online marketing bureau in Groningen voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Groningen.