Gratis online marketingscan

Een succesvolle online marketing campagne bestaat vaak uit een combinatie van verschillende online tools. Voor de ene organisatie ligt de nadruk op het gebruik van sociale media. Voor de andere organisatie ligt die juist weer op het adverteren via zoekmachines. Per bedrijf is de ideale mix van online marketing middelen weer anders. De juiste middelen op het juiste moment. Dat klinkt natuurlijk logisch. Toch kan het  lastig zijn om de juiste tools te kiezen. De keuze van de juiste middelen hangt onder andere af van je strategie, doelgroepen, doelstellingen en budget. Daarom bieden wij een gratis online marketingscan aan om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij vinden niets leuker dan in kaart brengen welke kansen er voor jouw bedrijf liggen. Onze online marketingscan is een handig middel om tot inzichten te komen over nieuwe kansen. De scan kan je zien als een frisse blik op jouw huidige beleid. De resultaten van de scan bestaan uit een aantal adviezen om jouw internet marketing tot een hoger niveau te tillen. Oftewel: van inzicht naar online actie!

Benieuwd naar de kansen van online marketing voor jouw bedrijf? Vul hieronder je gegevens in. Vervolgens maken wij voor jou vrijblijvend de gratis marketingscan. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op over onze conclusies.

Specifieke gratis marketingscan

Stel je voor: je zet al internet marketing in voor jouw bedrijf, maar de campagne lijkt nog niet goed van de grond te komen. Eén van de kanalen blijft achter in de resultaten. Het lukt je maar niet om je vinger op de zere plek te leggen. Misschien heb je dan liever dat wij ons tijdens de gratis marketingscan richten op dit ene specifieke kanaal. Dat is geen probleem! Laat hieronder je gegevens achter. En geef in de opmerkingen aan naar welke tool jouw voorkeur uitgaat. Dan gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag met de specifieke scan!

Gratis online marketingscan