E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtige tool om bestaande klanten aan jou te binden en nieuwe klanten binnen te halen. Toch kan je niet zomaar een e-mail naar een grote groep mensen toesturen. De mail moet wel aan bepaalde eisen voldoen. Gelukkig kunnen wij jou helpen bij het inrichten van een doeltreffende e-mail campagne.

Wat is e-mail marketing?

Met behulp van e-mail marketing is het mogelijk om je bestaande klanten over te halen tot het doen van een nieuwe aankoop. Of je kunt nieuwe klanten aanspreken. Het versturen van mails wordt al jarenlang gebruikt, en heeft veel voordelen. Zo is het goedkoop en kost het relatief weinig tijd om een nieuwsbrief of campagne op te starten. Daarnaast zijn de resultaten van de campagne direct meetbaar.

Toch zijn er wel bepaalde eisen waar je mail aan moet voldoen. Je wilt tenslotte voorkomen dat jouw nieuwsbrief in een spam-filter terecht komt! Daarom kunnen wij jou helpen bij het opstarten van een succesvolle e-mail marketing campagne.

De goede uitvoering van e-mail marketing

Voor een slimme e-mail campagne moet je allereerst je doelgroep kennen. Weet voor wie je schrijft. Je klantenbestand kan gesegmenteerd worden, waardoor alleen de juiste klanten die ene e-mail met specifieke content ontvangen. Daarnaast is het van belang dat de content er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneert op allerlei apparaten. Tegenwoordig leest ruim 56 procent van de mensen hun mail op de mobiel. Zet het juiste ontwerp in, en help je lezer met het vinden van de juiste informatie.

Met behulp van de juiste content en doelgroep kun jij een succesvolle campagne starten! Wij kunnen jou helpen bij het bepalen van de juiste inhoud en doelgroep van jouw campagne. Met behulp van A/B-testen bekijken wij welke content het beste aanslaat bij jouw doelgroep.

Campagne opzetten?

Wil je voor jouw bedrijf een e-mail marketing campagne opzetten? Wij helpen je graag met het inrichten van jouw campagne. Het is ook mogelijk om de e-mail marketing aan ons uit te besteden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!