Displaymarketing en remarketing


Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een zeer effectieve marktstrategie en Internetmensen kan u hiermee helpen. Als u gebruik maakt van deze doelgerichte vorm van marketing dan worden uw advertenties weergegeven aan personen die uw website al één of meerdere keren bezocht hebben. De kans is groot dat deze mensen geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft. Doormiddel van retargeting bereikt u dus gericht, geïnteresseerde mensen.

Waar zien deze mensen uw remarketing advertenties?

Remarketing werkt het meest effectief met Display Advertising. Dit betekent dat uw advertenties worden weergegeven in de vorm van banners. Deze banners plaatsen wij voor u op websites die relevant zijn aan uw bedrijf. Doordat er een combinatie wordt gebruikt van het gericht bereiken van geïnteresseerde personen en dit te doen op aan u gerelateerde websites, werkt remarketing erg effectief.

Wat kunnen wij voor u doen?

Hoe gaat dit in zijn werk?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waarin u ons alles vertelt over uw bedrijf en uw eventuele huidige online marketing activiteiten. Als wij een duidelijk beeld van uw bedrijf en uw wensen hebben, doen wij een concurrentie analyse en een marktanalyse, vervolgens bepalen we uw doelgroep.

U kunt er nu voor kiezen om door ons met onze ruime online marketing ervaring een remarketing strategie te laten maken en om banners voor u te ontwikkelen zodat u hier zelf mee aan de slag kunt. Ook kunt u ervoor kiezen om uw gehele Display Advertising door ons uit te laten voeren. Bij Internetmensen bent u voor een effectieve en winstgevende remarketing campagne aan het juiste adres. Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit!