Corona-hulp-pakket: Webwinkel of bestelmodule

Met een webwinkel of bestelmodule kun jij jouw klanten via je eigen website laten bestellen. Veel winkels en bedrijven sluiten zich aan bij bekende bezorgsites, maar leveren hiervoor bij iedere bestelling een (soms fors) bedrag aan commissie in. Daarom raden wij onze klanten, en nieuwe klanten, aan om een eigen bestelmodule op de website te integreren. Bestellingen komen overzichtelijk binnen en kunnen worden afgehaald of bezorgt door jou. Zonder een commissie af te moeten dragen aan een tussenpersoon!

Nu aanvragen

Hoe werkt een bestelmodule op jouw website?

Door een bestel plug-in te integreren in de website kunnen klanten eenvoudig bestellen via een formulier. De reacties op dat formulier komen vervolgens binnen op jouw mail. Ook kun je de reacties eenvoudig terugvinden in jouw WordPress omgeving. De vragen in het formulier kun je zelf instellen; of ze bijvoorbeeld willen afhalen, of dat ze liever een biertje dan een wijntje bij de bestelling ontvangen. Klanten betalen met bijvoorbeeld iDeal, en jij hoeft enkel nog te zorgen dat het product klaarstaat!

Hoe werkt een webwinkel?

Bij een webwinkel stellen we geen formulier in, maar bouwen wij een webwinkel omgeving waar jij al jouw producten in kunt laden. Klanten kunnen op die manier eenvoudig via jouw eigen website bestellen. Ook hier komen bestelling meteen binnen op jouw mail en kun je de bestellingen overzichtelijk terugvinden. Welke producten je upload kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Klanten kunnen eenvoudig betalen met bijvoorbeeld iDeal, en jij hoeft alleen nog maar te zorgen dat jouw product klaar is voor levering!

Wat doen wij?

Heb jij een WordPress website voor jouw bedrijf?* Dan kunnen wij binnen een dag een compleet aan jouw wensen aangepaste bestelmodule of webwinkel bouwen binnen jouw WordPress omgeving. Dat doen we door de meest efficiënte plug-ins te integreren op jouw website. Zo blijft jouw website zoals jij hem wil, maar dan nu mét de mogelijkheid om online bestellingen te doen.

Voor een gereduceerd tarief vanaf 195 euro (was €390,-) doen wij het volgende:

  • We bouwen een bestelmodule of webwinkel waarbij bezoekers binnen jouw website kunnen bestellen
  • De webwinkel of bestelmodule staat binnen 1 dag online
  • Klanten kunnen eenvoudig betalen via iDeal (€0,29 per transactie)
  • En we doneren €25,- aan de Kindertelefoon voor ieder project!

*Alleen mogelijk voor bestaande WordPress websites. Geen WordPress? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aanvragen