Corona-hulp-pakket: Online zichtbaarheid

Nu iedereen thuis zit zien sociale media hun gebruik sterk stijgen. Het bereik van een Facebook campagne is nu dan ook hoger dan ooit! Met een klikbudget van €150,- bereik je in 2 weken al 20.000 mensen in jouw regio*. Dus kan jouw onderneming juist nu wel een boost in naamsbekendheid en online zichtbaarheid gebruiken? Dan gaan wij dat voor je regelen!

Nu aanvragen

Wat houdt adverteren op Facebook in?

Laten we bij het begin beginnen. Advertenties op Facebook zien er hetzelfde uit als een ‘gewone’ Facebook-post, op de ‘supported’ melding na. De campagne verschijnt in de tijdlijn van relevante doelgroepen. Het uiteindelijke bereik van je advertentie is dan ook afhankelijk van onder andere je ingestelde doelgroep. Maar ook je klikbudget en de looptijd van je campagne zijn hierbij belangrijk.

Voor een dergelijke campagne adviseren wij een klikbudget van €150,- en een looptijd van 2 weken. Hiermee bereik je al een minimum van 20.000 mensen*! Bovendien betaal je pas gebruikers klikken op de advertentie. Je betaalt dus alleen voor resultaat!

Wat doen wij?

De optie om een bericht te promoten op Facebook heb je vast al eens voorbij zien komen, of misschien zelfs al eens gebruikt. Maar door de vele targetingsmogelijkheden en andere variabelen is het opzetten van een echt succesvolle Facebook campagne soms net wat ingewikkelder. Maar met onze kennis en ervaring voor vele uiteenlopende klanten, in deze tijd en ver daarvoor, weten wij hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en hoe wij jouw klikbudget zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

Het corona-hulp-pakket

Voor ons corona-hulp-pakket voor online aanwezigheid hanteren wij een gereduceerd tarief van €195,- ** (in plaats van €390,-) voor onze werkzaamheden. Daarnaast doneren wij €25,- aan de Kindertelefoon voor ieder project. En dit is wat we dan zoal doen:

  • (Eventueel inrichten van een Facebook pagina)
  • Vaststellen van doelgroep(en)
  • Instellen van de campagne
  • Ontwerpen/schrijven van de advertenties
  • Campagne management en optimalisatie
  • Eindrapportage
  • Klikbudget van €150,-
  • Campagne looptijd van 2 weken

Voor iedere extra week campagne looptijd adviseren wij €50,- extra klikbudget. Tot aan 4 weken rekenen wij daar geen extra kosten voor. Alle mogelijkheden voor verlenging van de looptijd en/of verhoging van het budget zijn bespreekbaar!

* Het bereik is afhankelijk van de gekozen doelgroep. Wanneer een bereik van 20.000 niet haalbaar is voor jouw doelgroep dan is er ook minder klikbudget nodig.

** Exclusief klikbudget

Aanvragen